VanRijsingen Sanitair

Innovatieve producten voor de badkamer

Novellini douchewanden, een toonbeeld van comfort en stijl

VanRijsingen Sanitair was in 1988 de eerste Nederlandse importeur van Novellini douchewanden. Vanwege deze langlopende relatie krijgen wij als enige ook nu nogsteeds directe leveringen uit Italie, waardoor wij in staat zijn om snel uit te leveren naar onze klanten. Wij kunnen het gehele Novellini assortiment leveren, inclusief de nieuwste producten en producten op maat.

Novellini bied een breed assortiment aan kwaliteitief hoogstaande douchewanden, stoomcabines, baden en diverse andere badkamerproducten. De moderne looks en designs maken het dat de producten in iedere moderne badkamer thuishoren. Vele producten laten zich aanpassen aan de wensen van de klant, zoals de afmetingen, kleuren, glassoorten en profielafwerkingen.

Vanwege deze vele mogelijkheden bieden wij een zo compleet mogelijke ondersteuning bij het bestellen van uw Novellini bestellingen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, ook dan zullen we er alles aan doen om tot een oplossing te komen.

Douchedeuren en douchewanden

Novellini douchewanden staan voor hun hoge qualiteit, comfort en stijl. Duurzaamheid is een van de sterke punten waarnaast ook aangepast kan worden op de wensen van de klant. Daarmee is er een ruime keuze in profielafwerkingen en glassoorten. Hierdoor zullen de douchedeuren- en wanden toepasbaar zijn in iedere badkamer, ze passen op elke muur en in elke nis.

Bekijk de brochure

Stoomcabines

De douches in de Novellini stoomcabines zijn ontwikkeld voor een watermassage met verschillende standen. Met onder andere een speciale handdouche en diverse richtmogelijkheden van waterstralen word dit bereikt. Ook kunnen de cabines gecompleteerd worden met andere wellness functies, waaronder een stoombad, hydromassage en aromatherapie.

Baden

Design en luxe vormen, daar zet Novellini zich op in bij de baden. Een uitgesproken karakter, een unieke look. De baden hebben diverse wellness opties, waaronder whirlpool en natural air. Ook zijn er designopties zoals een kraan op de badrand.

Outdoor spa's

De nieuwste toevoeging aan het Novellini assortiment. De moderne Divina outdoor spa is bestand tegen weersinvloeden, waardoor hij echt buiten geintalleerd kan worden. Met verschillende stijlen materialen zal het een match zijn in iedere omgeving.

Bekijk het volledige Novellini assortiment!

Voor een uitgebreider overzicht van het Novellini assortiment verwijzen we graag door naar de website.
Novellini.nl  ➔