VanRijsingen Sanitair

Innovatieve producten voor de badkamer

AquaSound, high-end waterdichte muzieksystemen en televisies

AquaSound is inmiddels een welbekend merk als het gaat om waterdichte muzieksystemen en televisies voor in de badkamer. Maar het assortiment wordt breder ingezet, zo is het nieuwste WiFi-audio instelbaar als multiroom muzieksysteem, worden de Bluetooth speakers ook in de tuin of de keuken gebruikt en is naast de badkamer TV nu ook een outdoor TV ontwikkelt.

AquaSound produceert en ontwikkelt het assortiment zelf en is onderdeel van VanRijsingen Sanitair. Hierdoor kunnen wij direct uit voorraad leveren maar bieden ook extra service wanneer er onverhoopt onduidelijkheden of problemen zijn met de producten. Korte lijntjes waar ook rechtstreeks particulieren gebruik van kunnen maken.

VanRijsingen Sanitair denkt graag mee aan oplossingen in diverse situaties, waaronder ook hotelkamers en andere grootschalige projecten. Bij interesse in onze producten of het opnemen in uw assortiment, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.

N-Joy controller

Met ons zelfontworpen AquaSound N-Joy controller is het mogelijk om muziek te streamen naar elk van onze WiFi- en Bluetooth audio versterkers, welke gebruikt kunnen worden in combinatie met alle speakersets die we leveren. De N-Joy controller is in staat om onder andere radio en Spotify muziek af te spelen, is volledig waterdicht en kan op een wandlader opgeladen worden voor een strakke afwerking in iedere badkamer. 

WiFi- en Bluetoothversterkers

Met onze Bluetooth versterkers kan er zowel met de AquaSound N-Joy controller als een eigen telefoon verbonden worden om direct muziek af te spelen. Een relatief nieuwe toevoeging aan het assortiment zijn de WiFi-audio versterkers, welke ook aangestuurd kunnen worden door de N-Joy controller. Ook zijn de WiFi-audio versterkers uitgerust met Apple AirPlay en DLNA, en kunnen ze onderling verbonden worden voor multiroom audio. Alle versterkers kunnen onzichtbaar ingebouwd worden in het plafond. De Bluetooth- en WiFi-audio versterkers worden tevens in sets aangeboden met onze waterdichte plafondspeakers en de N-Joy controller.

Waterdichte plafondspeakers

De AquaSound waterdichte plafondspeakers zijn uiterst geschikt voor installatie op vochtige plaatsen zoals de badkamer, keuken en veranda. Een grote diversiteit in designs zorgt voor een goede match in iedere inrichting, met een kleurkeuze van wit, matzwart en matchroom. Ook zitten er saunaspeakers en waterdichte single stereo seakers in het assortiment. Alle speakers kunnen gebruikt worden in combinatie met AquaSound versterkers.

Waterdichte indoor- en outdoor Smart-TV's

Waterdichte AquaSound televisies zijn ontwikkeld voor diverse scenario's. Zo voeren we waterdichte TV's voor gebruik in de badkamer, welke beschikbaar zijn in inbouw of opbouw variant. Ook voeren we waterdichte outdoor TV's in verschilende maten, met een hoge helderheid zodat er ook overdag gekeken kan worden. Alle AquaSound televisies zijn uitgerust met een Android Smart-TV besturingsysteem waardoor Youtube en Netflix tot de mogelijkheden behoren. Combineren met een AquaSound muzieksysteem is ook mogelijk.

Bezoek de AquaSound website!

Voor meer informatie verwijzen we graag door naar de AquaSound website.
AquaSound.eu  ➔